Vad är Satin

När man promenerar genom avdelningen för sängkläder i en butik kanske man är lite fundersam över de olika typerna av material som finns. Faktum är att sängkläder tillverkas utav olika typer av tyg, och det är inte alltid helt enkelt att veta vilka typer av sängkläder man föredrar.

Men eftersom att det finns olika typer av material att välja mellan, finns det också hopp om att hitta något som faller en i smaken. Vissa föredrar när lakanen är krispiga och svala, medan andra tycker om lakan som känns mjuka och lena.

SATIN ÄR LJUVT OCH BEHAGLIGT

Låt oss förklara vad Satin är, eller rättare sagt Bomullssatin som är vårat mest älskade och populära bomullstyg för sängkläder och lakan. Fantastiskt mjukt och hållbart med en ljuvlig lyster. Som sagt, Satin tyg är en av de vanligaste bomullstygerna som finns, och om du aldrig tidigare varit uppmärksam på materialet som används i dina sängkläder kan den här presentationen kanske hjälpa dig att välja rätt.

HÄR KOMMER EN LITEN PRESENTATION OM SATIN.

Satin är ett bomullstyg som är fantastiskt mjukt, lent och lätt. Det har en hög lyster som bidrar till en lyxig känsla och kvalitet. Vävnaden i satin skiljer sig åt från andra typer av bomullstyg i och med att det är något glansigt på ena sidan och mer matt på andra sidan. 

My Luxury Linen använder endast Egyptisk bomull av högsta kvalitet i våra sängkläder. Eftersom att satin tyger är vävda med bomull av så pass hög kvalitet får de både en behaglig lyster samtidigt som de är starka och tåliga. Satin är det ultimata valet för den som älskar högkvalitativa, mjuka sängkläder med lyster. Tyget är behagligt året om, svalt på sommaren och håller värmen på vintern. Eftersom att det är följsamt mot huden är det också bekvämare än andra typer av sängkläder. 

Så unna dig själv ett set av My Luxury Linen sängkläder i satin, tillverkat av 100% Egyptisk Egyptisk bomull. 

FÖR DU ÄR VÄRD DET BÄSTA!